Print Friendly

Treba vam velika doza inspiracije? Onda se spremite za klikanje mišem. Svaka od ovih zvijezda je uzela svoje zdravlje i dobrobit u svoje ruke. Evo što možete naučiti iz njihovih transformacija.

Kelly Osbourne

Zvijezda emisije Fashion Police nedavno je izgubila 35 kg otkad je počela svoje putovanje prema mršavosti prije nekoliko godina. Izgleda fenomenalno, a očito je da se zabavlja prilikom fitnessa: jedan od načina na koji održava figuru je vježbanje sa hula hoop!

Christina Aguilera

Christina je uzela slobodno vrijeme od emisije The Voice, a vratila se sa zavidno vitkijim izgledom. Razlog za napuštanje showa? Izjavila je, “Morala sam se dekompresirati, smanjiti ubrzanost i jednostavno disati. Morala sam shvatiti tko sam ja izvan te crvene fotelje.” Mirovanje joj je vjerojatno pomoglo da smršavi – naučite i vi kako opuštanje od stresa može pomoći da izgubite višak kilograma.

Carrie Underwood

Prošle godine u studenom Carrie je objasnila, “Nisam osramoćena starijim slikama, jer tu je mnogo toga što tada nisam znala.” Ali sada, saznala je sve: vježba sa trenerom gotovo svaki dan, radeći mješavinu vježbi snage i kardio vježbi.

Jennifer Hudson

Jennifer, još jedna zvijezda emisije American Idol, prošla je kroz veliku preobrazbu tijela otkad je počela sa dijetom Weight Watchers i postala njihova glasnogovornica u 2010. Saznajte zašto imati podršku može vam pomoći da izgubite veći broj kilograma.

Kim Kardashian

Kim K. je super brzo smršavila nakon rođenja kćeri North prije samo nekoliko mjeseci. Kako joj je uspjelo? Atkinsova dijeta, sudeći prema jednom postu na Twitteru koji je Kim objavila. Potražite više savjeta o zdravom životu za nove mame i pripremite se za vježbanje poslije trudnoće.

Jordin Sparks

Jeste li vidjeli kako je fit i oštra Jordin sada? Izgleda zaista dobro. Potražite na njenoj stranici više o tome što je učinila za režim vježbanja.

Snooki

Snooki – hm, Nicole – čini se da se zaista popravila u odjelu zdravlja. U proljeće je rekla dr. Ozu, “Mislim da samo želim biti zdrava mama. Želim biti dobra Lorenzu.” Sada ona strašno puno vježba na pripremama za emisiju Dancing with the stars. I vi možete preoblikovati svoje tijelo uz ovo plesno vježbanje.