Editor's Rating

Odlicna dijeta i program mrsavljenja.

4.9
Print Friendly

Postignite tijelo iz snova sa principima Faktora za mršavljenje

 

Popularna knjigaFaktor za mršavljenje – Fat Loss Factor sadrži savjete za brzi i zdrav stil života koji može pomoći svakome, bez obzira na fizičko stanje, da izgubi neželjenu masnoću sa trbuha. Od prvog principa sa pripremanjem za uspjeh do zadnjeg,  “Faktor za mršavljenje -Fat Loss Factor” uključuje životni stil ispunjen fitnesom, pravilnom prehranom i mentalnim stavom koji je potreban da se postigne gubitak težine. Knjiga je prepuna praktičnih, jednostavno objašnjenih savjeta.

Faktor za mrsavljenje knjigaPočinje se sa mjerenjem vaših osnovnih statistika, što uključuje tjelesnu težinu i postotak masnoće u tijelu. Također, od vas se traži da se fotografirate na početku kako biste mogli pratiti svoj napredak kroz cijeli program. Savjet vam je i da provjerite svoju odjeću na početku, jer vjerojatno ćete osjetiti da vam postaje sve šira kako primjenjujete principe programa. Važne su i mjere struka: ženama bi trebao idealno biti oko 81 cm, dok je za muškarce idealno 89 cm.

Program ne koristi čudotvorni pristup onome što obećava: zdravo tijelo bez viška masnoće na koje možete biti ponosni. Ovi ciljevi se postižu kroz trajnu praksu dokazanih principa za fitnes i zdravlje. Na primjer, knjiga naglašava već na početku da je promjena u prehrambenim navikama važna za fizičke ciljeve. Prehrana zdravim namirnicama koje potiču gubitak masnoće, metabolizam i energiju je jednako važna kao i praćenje programa za vježbanje koji je opisan u knjizi.

Kad se vaše tijelo pročisti i energizira prirodnim namirnicama, bit će vam predstavljen osnovni princip za gubitak težine pomoću vježbanja. Sudeći po knjizi, izgradnja mišića je najvažnija za sagorijevanje masnoća. Tako je, neće vam trebati tablete za mršavljenje  ili drugi sada trendi dodaci prehrani kako biste postigli tijelo kakvo želite imati. Knjiga objašnjava kako mišićno tkivo sagorijeva više kalorija nego masno tkivo, što vam daje mogućnosti da sagorijevate masnoće čak i kad ne vježbate. Vježbajući u setovima i super-setovima, “Faktor za mršavljenje -Fat Loss Factor” vas vodi kroz osnovne vježbe koje će vam izgraditi dovoljno mišića, ali da ne izgledate kao bodibilder.

Do vremena kad dostignete četvrti princip mršavljenja, otkrit ćete da tradicionalne kardio-vaskularne vježbe nisu ono što želite uključiti u svoje vježbanje. Citirajući znanstveno istraživanje po cijelom svijetu, ovaj program potiče na razdvojeno vježbanje ili tzv. vježbanje u komadima. Izmjenjivanjem jakog intenziteta sa slabijim intenzitetom, vaše tijelo sagorijeva više masnoće i vježbanje vam postaje kraće!

Čitatelji će otkriti da je knjiga  “Faktor za mršavljenje -Fat Loss Factor” zabavno i zanimljivo štivo koje će ih motivirati da počnu izbjegavati sve aparate za gubitak težine i fitnes, te se okrenu praktičnim metodama za mršavljenje koje zaista djeluju.

KLIKNITE OVDJE DA SAZNATE VIŠE